PROGRAMEAZĂ O CONSULTAȚIE
Programează-te direct 24/7

Alegi data și ora și primești confirmarea pe loc

Tot ce trebuie să știi despre implantul mamar Mentor

Un implant mamar Mentor este conceput la un înalt standard de calitate. Echipa dr. Cristian Nițescu folosește implanturile mamare Mentor pentru toate operațiile de augmentare mamară pe care le efectuează pacientelor.  

Află mai multe despre implantul mamar Mentor și despre avantajele pe care le are în mărirea sânilor. 

De ce folosim implantul mamar Mentor? 

Femeile care apelează la procedura de mărire a sânilor, la dr. Cristian Nițescu, aleg implanturile mamare Mentor pentru că își doresc să se bucure de rezultate sigure și durabile.  

Opțiunile de pe piață, în materie de implanturi din silicon, s-au diversificat foarte mult, însă un chirurg estetician cu experiență știe foarte bine care sunt implanturile potrivite pentru pacientele sale. Implanturile mamare Mentor garantează că, la finalul fiecărei operații, pacienta va fi fericită și mulțumită de rezultate: sâni mai mari, dar cu aspect natural, mai plini și plăcuți din punct de vedere estetic. 

La baza creării diferitelor tipuri de implanturi mamare din silicon stă o întreagă știință.  

 • Implantul mamar Mentor a apărut ca urmare a testării și inovației din domeniu.  
 • Implanturile mamare Mentor oferă pacientelor cea mai bună soluție de augmentare mamară. 
 • Aceste implanturi au o garanție pe viață.

Tipuri de implanturi mamare Mentor

Implanturile mamare Mentor pe care echipa dr. Cristian Nițescu le utilizează cmai frecvent sunt fie implanturi rotunde, fie implanturi anatomice. 

 • Implantul mamar Mentor rotund oferă o proiecție mai mare și dă sânului un aspect plin și ferm.  
 • Implantul mamar Mentor cu formă anatomică a fost creat pentru un aspect foarte natural al sânului, dat fiind că are o formă de lacrimă, cu volum mai mult la bază și mai natural în partea de sus a sânului. 

Avantajele implanturilor mamare Mentor 

 •  Calitatea implanturilor Mentor este premium. 
 • Conțin un gel coeziv special, solid, nu un silicon sub formă lichidă. Gelul este foarte rezistent, astfel încât implantul mamar Mentor își păstrează forma și nu se rupe. 
 • Implanturile mamare Mentor se adaptează nevoilor oricărei paciente. 
 • Implanturile Mentor au o suprafață texturată și o aderență sporită, astfel încât rezistă unei posibile contracții capsulare.  
 • Implanturile Mentor sunt folosite nu doar în augmentare mamară ci și în reconstrucția sânului, la femeile care au trecut printr-o operație de extirpare a tumorilor canceroase cu reconstrucție, sau în cazul în care o femei alege să își facă o  mastectomie preventivă  cu reconstrucție mamară.
 • Implanturile Mentor imită bine țesutul real al sânului, iar tu vei avea un decolteu natural, plin și tineresc.  
 • Rezultatele estetice și de structură impecabile, pe care le obții cu implanturile Mentor, nu te vor dezamagi.

implanturi mamare Mentor la Dr Cristian Nitescu, pacient caruia i se explica avantajele implanturilor mamare Mentor

„Mentor” este un brand de renume 

Implanturile mamare Mentor sunt originare din SUA, fiind aprobate de către FDA (Administrația Americană pentru Alimente și Medicamente), organismul care autorizează, pe plan global, orice produs care ia contact cu organismul uman.  

Experimentele și testele clinice au demonstrat siguranța, eficiența și satisfacția pacientelor care au folosit implanturile mamare Mentor în 97% dintre cazuri. 

Producătorii implanturilor Mentor au deja peste 25 de ani de experiență în domeniu. Brandul Mentor a căpătat un renume mondial, fiind alegerea preferată de profesioniștii în chirurgie estetică, precum și de milioane de femei încântate de rezultate. 

În ceea ce ce privește standardele de testare pentru implanturile mamare Mentor, acestea sunt foarte riguroase. Producătorii implanturilor mamare Mentor și-au dorit ca protezele din silicon să fie foarte rezistente, ca să nu faciliteze accidente care ar putea să ducă la înlocuirea lor înainte de termenul recomandat. Specialiștii recomandă înlocuirea implanturilor mamare la 10 ani, indiferent de marcă, deoarece apare uzura morală a acestora.  

Până la termenul respectiv, riscul ca o femeie să aibă nevoie de înlocuirea implanturilor mamare Mentor este foarte redus. 

Cauți implanturi mamare Mentor? Fă-ți o programare la dr. Cristian Nițescu și vino la o consultație.   

Articole Similare