PROGRAMEAZĂ O CONSULTAȚIE
Programează-te direct 24/7

Alegi data și ora și primești confirmarea pe loc

Dacă s-a întâmplat să pierzi în greutate, în zona coapselor, este posibil să cauți o metodă prin care să obții picioare bine-definite, și mai tonifiate. Lifting-ul de coapse este o procedură chirurgicală care va adăuga un plus de feminitate și de senzualitate siluetei tale. Iată ce ar trebui să știi desprea acestă operație, de la dr. Cristian Nițescu.

Ce este lifting-ul de coapse

Operația de lifting de coapse este o procedură chirurgicală invazivă, prin care se elimină grăsimea și pielea lăsată, în exces, din regiunea coapselor.

  • Cel mai comun motiv pentru care femeile apelează la acest tip de intervenție chirurgicală este îmbunătățirea aspectului zonei vizate, după slăbirea excesivă.
  • Totodată, multe persoane aleg această procedură din rațiuni pur estetice, pentru a obține mai multă fermitate și o redefinire a coapselor, astfel încât să arate mai bine în costum de baie, pantaloni scurți, haine mulate etc.
  • Dacă îți dorești o operație de lifting de coapse, medicul îți va recomanda să ajungi la o greutate stabilă, pentru cel puțin șase luni, deoarece fluctuațiile pot să interfereze cu rezultatele operației.

Când se recomandă și când nu lifting-ul de coapse

Lifting-ul de coapse poate să fie realizat la orice pacient, indiferent de sex, dacă are pielea flască în zona coapselor.

  • Dacă ai fost însărcinată și ai avut fluctuații de greutate, poți apela cu încredere la această procedură.
  • Lifting-ul de coapse poate să fie o bună soluție și în cazuri în care pielea a fost afectată și deteriorată, de-a lungul timpului, de expunerea îndelungată la soare.
  • Dacă ai o viață sedentară, pielea s-a lăsat, atârnă – operația te va ajuta să îți redefinești coapsele.
  • O situație aparte, în care poți solicita lifting-ul de coapse, este aceea în care, după o liposucție, ai scăpat doar de grăsime, nu și de pielea în exces.

La polul opus, la sugestia medicului, ar fi indicat să amâni operația de lifting de coapse, în următoarele cazuri: dacă suferi de o boală cronică severă, dacă ai obezitate, sau dacă ți-ai propus să ții un regim drastic și să slăbești semnificativ. Este importat ca, înainte de orice decizie, să discuți cu medicul tău.

Cum se realizează procedura și cum te recuperezi

Operația de lifting de coapse durează în jur de două ore, în funcție de caz, sub anestezie generală și presupune, de obicei, o zi de spitalizare.

În primele 24-48 de ore, ai putea resimți dureri ușoare, și vei avea pansamente în zona operației. În cele mai multe cazuri, dupa aproximativ patru, cinci zile, poți ieși din casă, dar ar trebui să eviți activitățile viguroase în prima lună de după lifting-ul de coapse.

  • Cele mai bune rezultate ale operației, cele permanente, se vor vedea în decurs de un an, după ce vor dispărea toate urmele.

Lifting-ul de coapse preț

La clinica Dr. Cristian Nițescu din București, operația de lifting de coapse are prețul de 3600 de euro.

Te așteptăm la cabinetul nostru, ca să discutăm mai multe despre cum ți-ar putea îmbunătăți această operație aspectul și, de ce nu, viața.