PROGRAMEAZĂ O CONSULTAȚIE
Programează-te direct 24/7

Alegi data și ora și primești confirmarea pe loc

Dr. Cristian Nițescu

Medic Primar Chirurgie Estetică, Doctor în Științe Medicale, cu peste 25 de ani de experiență dedicați frumosului și echilibrului

Medic Primar Chirurgie Estetică

Doctor în Științe Medicale

Fa o programare

După 25 de ani de experiență în chirurgia estetică, pot spune că eu cred în frumosul aducător de echilibru. Pentru mine, miile de operații estetice și de chirurgie reconstructivă realizate de-a lungul acestor ani se cuantifică în zâmbetele pacienților mei în fața oglinzii.

A corecta imperfecțiuni sau a remedia accidente înseamnă, pentru mine, a ajuta pacienții să-și recapete și să-și îmbunătățească stima de sine. Acesta este crezul care m-a ghidat în toți acești ani și pe care îl împărtășesc cu echipa mea.

Cred că rolul chirurgiei estetice este acela de a corecta acolo unde este necesar, astfel încât oamenii să-și recapete încrederea în sine și optimismul.

Vă încurajez să veniți la un consult. Specialistul este cel care vă ajută să vă clarificați obiectivele și să vă învingeți fricile și prejudecățile. Împreună vom parcurge un traseu la capătul căruia veți putea lua o decizie matură, în deplină cunoștință de cauză, bazată pe informații obiective, documentate.

Consider că este de datoria fiecăruia să ajungă la cea mai bună versiune a sa și este de datoria mea să-mi ajut pacienții să-și împlinească acest obiectiv.