PROGRAMEAZĂ O CONSULTAȚIE
Programează-te direct 24/7

Alegi data și ora și primești confirmarea pe loc

Recomandată pacienților care își doresc un profil mai armonios, mentoplastia poate fi de augmentare, sau de reducție. De asemenea, mentoplastia de repoziționare poate fi indicată în unele cazuri, care necesită modificarea poziției osoase. 

În fiecare dintre situații, consultul preliminar va stabili cea mai bună metodă de intervenție. Chirurgul estetician va contura.

Sunt cazuri în care medicul chirurg, poate recomanda și o rinoplastie concomitent cu mentoplastia, pentru ca rezultatul final să fie un profil armonios, echilibrat, operație ce poartă numele de PROFILOPLASTIE.

Pregătirea pentru operația de mentoplastie

Chirurgul estetician va indica pacientului o serie de analize și radiografii pentru pregătirea operației de mentoplastie în cele mai bune condiții. O discuție amănunțită cu pacientul va stabili istoricul medical al acestuia, eventuale alergii și sensibilități.

În perioada preoperatorie, pacientul va adopta un stil de viață echilibrat, sau reducând fumatul și la alcool, va respecta toate indicațiile medicului referitoare la anumite tipuri de medicamente.

Pacientului i se vor prezenta, în detaliu, procedurile din cadrul operației și conduita postoperatorie.

Operația de mentoplastie

Mentoplastia se va desfășura sub anestezie generală. Dr Cristian Nițescu, Medic Primar Chirurgie Estetică, Doctor în Științe Medicale, cu o experiență de 25 de ani în domeniu, va coordona și conduce echipa medicală ce va realiza intervenția.

În funcție de specificul operației, se vor introduce implanturi siliconice sau se va exciza surplusul de țesut osos, astfel încât bărbia să capete o formă armonioasă. Mentoplastia de repoziționare presupune o procedură mai complexă, menită să aducă echilibru noului profil.

Recuperarea după operația de mentoplastie

În funcție de complexitatea intervenției, recuperarea postoperatorie poate dura între 2 și 5 săptămâni, timp în care pacientul va respecta, cu strictețe, indicațiile medicului. Se recomandă ca, în primele zile după operație, pacientul să consume alimente lichide sau semisolide, astfel încât să evite mișcările ample de masticație. Controalele postoperatorii au rolul de monitoriza procesul de recuperare.

Prețul operației de mentoplastie

Mentoplastia realizată de Medicul Primar Cristian Nițescu, Doctor în Științe Medicale, la Royal Hospital din București costă, în funcție de complexitatea procedurii, între 2800 și 3000 EURO.

Pentru a afla care este cea mai potrivită metodă de mentoplastie în cazul tău, programează acum o consultație la Medicul Primar Cristian Nițescu!