PROGRAMEAZĂ O CONSULTAȚIE
Programează-te direct 24/7

Alegi data și ora și primești confirmarea pe loc

Dr. Bogdan Nițescu

Medic Specialist Chirurgie Plastică, Estetică și Microchirurgie Reconstructivă

Medic Specialist Chirurgie Plastică

Fa o programare

”Când munca pe care o faci este alimentată de pasiune, fiecare zi îți aduce un nou motiv de bucurie, cu fiecare zâmbet regăsit în oglindă de pacienții noștri”

 

• Asistent Universitar, Catedra de Anatomie din cadrul UMF “Carol Davila”, București

• Membru al Colegiului Medicilor din România

• Membru al Asociației Chirurgilor Plasticieni din România

• Membru în Board-ul Societății Române de Chirurgie Estetică

 

 

 

Fascinat de posibilitatea de a reconstrui structuri anatomice și, mai ales, de a le reda oamenilor încrederea de sine, Dr. Bogdan Nițescu s-a dedicat chirurgiei plastice, alăturându-se echipei Dr. Nițescu în anul 2017 și realizând, de la acel moment, peste 300 de operații estetice.

Activitatea profesională a Dr. Bogdan Nițescu acoperă întregul spectru al chirurgiei estetice, numitorul comun al intervențiilor fiind nivelul constant ridicat al calității actului operator. Operațiile ce țin de sfera chirurgiei estetice faciale, în special rinoplastia și liftingul facial, sunt intervenții pentru care Dr. Bogdan Nițescu manifestă o mare afinitate, în primul rând pentru gradul mare de finețe implicat de acestea dar și pentru bucuria inegalabilă pe care rezultatele o aduc pacienților. În același registru se înscriu și operațiile de reconstrucție mamară post-masectomie, intervenții deosebit de complexe, care au capacitatea de a restitui pacientelor afectate de boala oncologică nu doar aspectul estetic ci și încrederea în sine și optimismul. 

Dr. Bogdan Nițescu își așteaptă pacienții la cabinetul din cadrul Royal Hospital, București. Îi puteți adresa orice întrebare referitoare la orice tip de interveție estetică. E important să beneficiați de sfaturi competente, care să vă ajute în luarea unei decizii avizate.