PROGRAMEAZĂ O CONSULTAȚIE
Programează-te direct 24/7

Alegi data și ora și primești confirmarea pe loc

Există anumite regiuni ale corpului care sunt greu de dezvoltat în ciuda unui regim de exerciții fizice bun. O astfel de zonă este regiunea gambei. Implanturile de gambe pot fi introduse pentru a defini și a accentua mai bine volumul si conturul gambei.

Ce sunt implanturile de gambă?

Implanturile pentru gambe sunt produse pe bază de silicon care sunt concepute pentru a accentua conturul zonei gambei. Aceasta este o procedură chirurgicală care este efectuată numai de chirurgii plasticieni și poate fi recomandată atât femeilor cât și bărbaților, în urma unei consulații de specialitate, de chirurgie estetică.

Implanturile pentru gambe conțin silicon, care este introdus subtegumentar sau subfascial, accentuând zona de gambă, mai ales în cazul persoanelor care nu au mușchii gambelor bine definiți sau au avut anumite probleme de dezvoltare a musculaturii in cursul creșterii fiziologice.

Procedura de implant de gambă

Intervenţia chirurgicală pentru augmentarea şi conturarea gambelor durează aproximativ 1 ora si jumatate şi se desfăşoară sub anestezie generală. De la caz la caz, se pot introduce, pentru obţinerea unui relief cât mai apropiat de cel anatomic, în fiecare gambă, doar 1 implant, sub fascia capetelor laterale și/sau mediale ale muşchilor gastrocnemieni.

Inciziile se realizează în spatele genunchiului, la baza regiunei poplitee, cicatricile fiind aproape imperceptibile după vindecare. Intervenția necesită spitalizare 24h.

Recuperare

Procesul de recuperare după o intervenție de implanturi de gambe este destul de simplu. Deoarece operația nu este foarte invazivă, veți putea să vă îngrijiți fără ajutor din exterior. Dușul nu este recomandat în perioada recuperarii. Discomfortul este în general minor, dar poate fi simțit în timpul mersului timp de câteva săptămâni după procedură. Evitați activitatea intensă timp de șase săptămâni după operație și mersul în prima saptămână post-operator, pe cât posibil.

Preț procedură de implanturi de gambă

La clinica Dr. Cristian Nițescu, prețul procedurii de implant de gambă este de 4200 de Euro.

Dacă vrei să-ți accentuezi zona de gambă în urma unui accident suferit sau pentru că nu ai mușchii suficient de bine definiți, te așteptăm la o consultație în urma căreia putem realiza un implant de gambă.