PROGRAMEAZĂ O CONSULTAȚIE
Programează-te direct 24/7

Alegi data și ora și primești confirmarea pe loc

Buzele senzuale. Buzele care seduc

Operaţiile estetice de mărire a buzelor se încadrează în rândul intervenţiilor chirurgicale cel mai des solicitate de către clientele mele.  Buzele senzuale, voluptuoase reprezintă unul dintre secretele seducţiei feminine. Nu e de mirare că milioane de femei din lumea întreagă visează să aibă buze atrăgătoare, acest detaliu al feminităţii fiind poate printre primele remarcate într-un contact vizual.

În căutarea frumuseţii, o operaţie de mărire a buzelor este cu siguranţă una dintre procedurile estetice cele mai simple, prin prisma realizării lor, însă creatoare de acel binecunoscut efect „wow” în privinţa rezultatelor imediate.

Operaţia de mărire a buzelor, spre deosebire de un implant mamar, are ca avantaje timpul mult mai scurt necesar îmbunătăţirii aspectului fizic dar şi vizibilitatea promptă a rezultatelor concretizate într-o înfăţişare mai atractivă.

De ce insist atât de mult asupra implicaţiilor imediate a unei astfel de intervenţii de natură estetică? Tocmai pentru că aşa cum povestesc ulterior şi clientele mele, mărirea buzelor nu este ceea ce generic am putea numi o “operaţie”. Augmentarea sau remodelarea aspectului buzelor se realizează practic prin simpla injectare a unei substanţe numite acid hialuronic. Fără dureri, sau riscuri de a se produce reacţii alergice. Însă cu mulţumirea dobândirii unui plus de încredere în sine şi a unor rezultate care nu au cum să fie trecute uşor cu vederea.

În fond, mărirea buzelor, ca de altfel orice modificare de natură estetică pe care corpul nostru o dobândeşte este un proces care la început ne poate surprinde un pic, însă liniştea şi forţa interioară pe care o conferă nu pot fi nicicum concurate.

Articole Similare