PROGRAMEAZĂ O CONSULTAȚIE
Programează-te direct 24/7

Alegi data și ora și primești confirmarea pe loc

De ce nu e scump un implant cu silicoane

De ce nu e scump un implant cu silicoane

Este dovedit științific că o femeie care se simte bine în pielea ei are mai multă energie și, deci, își îndeplinește obiectivele zilnice cu mai multă facilitate. Nici măcar nu este nevoie de dovezi științifice. Știi și tu că atunci când te simți bine ai mai multă energie și problemele de zi cu zi par mai puțin grave. Cu toate acestea, nu toată lumea este dispusă să investească într-o operație menită să-și facă corpul și mai frumos decât este, un implant cu silicoane fiind doar una dintre opțiuni.

Unul dintre cele mai frecvent invocate motive din cauza cărora este un implant cu silicoane evitat îl reprezintă factorul economic. Dr. Cristian Nițescu, medic primar în chirurgie estetică și doctor în științele medicale, ne explică în rândurile de mai jos de ce prețul unei operații de implant cu silicoane ar trebui să nu fie cel mai puternic.

Costurile unui implant cu silicoane nu fac altceva decât să reflecte calitatea procedurii care ar trebui să genereze efecte benefice asupra stimei de sine și a încrederii în forțele proprii pentru o perioadă de 10 ani de zile. Iar calitatea materialelor și a procesului tehnologic utilizate ar trebui să nu fie supusă niciunui compromis, întrucât efectele adverse pot impune probleme semnificative.[/x_blockquote][cs_text]Dacă obiectivul final este, într-adevăr, acela de a-ți îmbunătăți încrederea în forțele tale proprii printr-un aspect corporal mai plăcut, atunci există niște lucruri la care ai putea renunța astfel încât să te poți bucura de un implant cu silicoane.

Cum se justifică costul unui implant cu silicoane

Cele mai costisitoare variabile care intră relevante în aceste proceduri chirurgicale sunt implanturile în sine, importate din străinătate, și procedura care presupune tehnologii costisitoare. Cu toate acestea, deși se folosesc aceleași proceduri și material ca în străinătate, costul total al unei intervenții chirurgicale de implant cu silicoane rămâne considerabil mai mic.
Trebuie, însă, să fii conștientă că un implant cu silicoane nu îți va modifica radical viața, ci doar percepția pe care o ai tu despre tine însăți. Aceasta din urmă, însă, ar putea cu adevărat să te ajute în acest sens. Așadar, gândește-te foarte bine înainte de a lua decizia, iar dacă ești sigură că asta îți dorești, începe să faci câteva schimbări în viața ta. Nu uita că ceea ce simți tu despre tine se reflectă și în modul în care percepi lumea din jurul tău, precum și în relațiile tale cu cei din jur. În fiecare zi a vieții, conștient sau nu, suntem nevoiți să luăm o mulțime de decizii. Iar fiecare dintre acestea sunt rezultatul unor procese de care suntem mai mult sau mai puțin conștienți. În orice caz, cea mai mare influență o are partea emoțională a noastră care ne ghidează reacțiile și atitudinile. De ce să nu alegi să faci o schimbare care știi sigur că te va ajuta să fii și mai încrezătoare în forțele proprii?Te invit să descoperi mai multe informații despre operația de mărirea a sânilor cu implanturi mamare.

Articole Similare