PROGRAMEAZĂ O CONSULTAȚIE
Programează-te direct 24/7

Alegi data și ora și primești confirmarea pe loc

Mărirea buzelor – de ce să apelezi la acidul hialuronic

Din dorinţa de a-şi oferi un plus de feminitate şi senzualitate, femeile din România şi din întreaga lume apelează la mărirea buzelor cu acid hialuronic. Procedura este una simplă, nu este dureroasă şi nu necesită spitalizare.

Intervenția de mărire a buzelor cu acid hialuronic este soluţia perfectă pentru femeile care au buze subţiri şi care îşi doresc augmentarea şi definirea lor. Totodată este intervenţia estetică preferată de către femeile din întreaga lume, deoarece acidul hialuronic permite modelarea atât a formei, cât şi a structurii şi volumul buzelor.

Beneficiile acidului hialuronic

  • Controlul asupra volumului buzelor – medicul estetician deţine controlul asupra modului în care este distribuit acidul hialuronic;
  • Medicul estetician poate interveni gradual pentru obţinerea rezultatelor dorite și pentru a se evita apariţia echimozelor la nivelul buzelor;
  • Mărirea buzelor cu acid hialuronic permite umflaturilor şi denivelărilor să se dizolve cu uşurinţă. Astfel buzele capătă un aspect neted;
  • Rezultatele sunt destul de lungă durată;
  • Deoarece acidul hialuronic este realizat din substanţe similare cu cele găsite în organism, reacţia alergică puţin probabilă. Totuşi, la consultul medical spune-i medicului tău dacă eşti alergică la lidocaină.

Mărirea buzelor cu acid hialuronic nu este dureroasă şi durează aproximativ 30 de minute. Medicul face o anestezie locală şi apoi injectează acidul hialuronic în buze cu ajutorul unui ac foarte fin. Acesta distribuie acidul hialuronic, astfel încât rezultatul să fie pe măsură aşteptărilor tale. Efectul este vizibil imediat, iar rezultatele reale se vor vedea după câteva zile.

Dacă îţi doreşti buze voluptoase şi senzuale, programează-te la un consult şi vei vedea de ce acidul hialuronic este o opţiunea ideală pentru tine.

Vrei mai multe informații despre mărirea buzelor cu acid hialuronic?

 

Articole Similare