PROGRAMEAZĂ O CONSULTAȚIE
Programează-te direct 24/7

Alegi data și ora și primești confirmarea pe loc

10 vedete despre care nici nu bănuiai că și-au făcut operație rinoplastie

Celebritățile sunt tot timpul în lumina reflectoarelor și sunt urmărite de fani în fiecare clipă. De aceea este evident că fiecare dintre ele își dorește să arate cât mai bine în fața camerei de filmat. Cu toate acestea, conform www.vanitymiami.com, a arăta bine în fața camerei de filmat presupune, de fapt, cel puțin o operație chirurgicală. Oricare ar fi fost motivele lor, majoritatea vedetelor de la Hollywood au apelat măcar o dată la ajutorul unui chirurg estetician, fie că a fost vorba despre o intervenție simplă cum ar fi o injecție cu toxină botulinică sau una sofisticată cum ar fi mărirea sânilor.

Dacă majoritatea operațiilor estetice presupun schimbări destul de uşor de sesizat la prima vedere, rinoplastia poate fi mai dificil depistată. Singura metodă eficace prin care ți-ai putea da seama că o vedetă și-a făcut o operație la nas este compararea unei poze de la începutul carierei sale cu una recentă.

Iată o listă de vedete care nu știai că au apelat la un chirurg estetician pentru o operație de rinoplastie:

Jennifer Aniston

Majoritatea oamenilor nici nu știau că actrița din Friends și-a micșorat nasul. Întrebată, aceasta a spus că operația nu a făcut nimic altceva decât să-i rezolve deviația de sept. În poze, totuși, este vizibil că și aspectul a suferit modificări.

jennifer aniston rinoplastie

Blake Lively

Este evident că Blake Lively, actrița din “Gossip girl”, a decis să-și micșoreze nasul printr-o operație de rinoplastie.

blake lively rinoplastie

Scarlett Johansson

Mare parte din fani nici nu-și mai amintesc cum arăta nasul lui Scarlett Johansson înainte de rinoplastie. Deși schimbările sunt subtile, nările i-au fost micșorate printr-o astfel de procedură.

scarlett johansson rinoplastie

Kim Kardashian

Kim Kardashian și-a făcut nu una singură, ci mai multe intervenții prin care și-a modificat forma nasului. Schimbările sunt, acum, evidente.

kim kardashian rinoplastie

Halle Berry

Halle Berry, actrița din Monster’s Ball (și câștigătoare a Oscar-ului), și-a micșorat nasul printr-o rinoplastie, reușind să adopte un look mai matur.

halle berry rinoplastie

Ashlee Simpson

Din față este dificil să-ți dai seama că Ashlee Simpson și-a modificat nasul, însă din profil este evident că nasul ei nu mai are aceeași formă pe lungime.

ashlee simpson rinoplastie

Cameron Diaz

În 2006, actrița a fost nevoită să apeleze la ajutorul unui chirurg estetician din cauză că cea de-a patra accidentare din timpul practicării surf-ului i-a cauzat și probleme de respirație.

cameron diaz rinoplastie

Patrick Dempsey

Da, și bărbații apelează la esteticieni pentru a-și înfrumuseța aspectul fizic! Mulți nici nu-și mai amintesc de rinoplastia pe care și-a făcut-o Patrick Dempsey, atât de tânăr era atunci. Medicul specialist la care a apelat i-a micșorat vârful nasului, oferindu-i un aspect mai matur.

patrick dempsey rinoplastie

Angelina Jolie

Prin rinoplastie sau nu, Angelina Jolie este una dintre cele mai frumoase actrițe de la Hollywood. Cu toate acestea, se pare că nasul ei arată puțin mai îngustat și ridicat, chipul ei arătând mai frumos decât ne-am fi putut imagina!

angelina jolie rinoplastie

Tyra Banks

Supermodelul și gazda emisiunii „America’s Next Top Model” și-a făcut o rinoplastie încă de la începutul carierei. După cum se vede, podul și vârful nasului au fost semnificativ îngustate.

tyra banks rinoplastie

Sigur nu te așteptai. Măcar patru nume din listă sunt vedete despre care n-ai fi spus niciodată că ar fi apelat vreodată la bisturiu. După cum vezi, este simplu să arăți exact așa cum îți dorești.

Articole Similare