PROGRAMEAZĂ O CONSULTAȚIE
Programează-te direct 24/7

Alegi data și ora și primești confirmarea pe loc

Mărirea buzelor: de ce este acidul hialuronic atât de popular?

Unele persoane au fost înzestrate de la natură cu buze pline și voluptuoase, altele își acceptă și îmbrățișează forma naturală și imperfectă a buzelor, în timp ce altele își doresc mai mult și îndrăznesc să facă o schimbare. Pentru cele din ultima categorie soluția cea mai indicată este mărirea buzelor cu acid hialuronic

Ce sunt fillerele pentru mărirea buzelor?

Conturarea și volumizarea buzelor se realizează preponderent cu acid hialuronic, inclusiv la cabinetul din București al Dr. Cristian Nițescu (Royal Hospital). 

Fillerele cu acid hialuronic reprezintă o metodă populară printre paciente, dat fiind că nu presupun chirurgie și sunt ușor de realizat.

  • Acidul hialuronic are beneficii pentru piele și, în general, este una dintre substanțele-minune folosite în industria cosmetică. 
  • El este produs în mod natural de către organism, fiind esențial pentru hidratarea pielii, a ochilor și pentru articulații. 
  • Acidul hialuronic poate atrage și reține de 1000 de ori greutatea sa în apă, de aceea este atât de căutat în industria cosmetică, pentru mărirea buzelor. 
  • Poți alege să folosești acid hialuronic pentru mărirea buzelor și atunci când dorești să scapi de anumite asimetrii, de liniile fine, sau să corectezi linia buzelor. 

Cum se realizează procedura de mărire a buzelor?

Înainte de injectarea propriu-zisă, se aplică o cremă cu efect anestezic pe marginea buzei.

  • După 10 minute în care crema anestezică este lăsată să își facă efectul, specialistul va începe să efectueze injecțiile cu acid hialuronic, procedură care durează în jur de 20 de minute. 
  • 1 ml de acid hialuronic este suficient pentru ambele buze, în cele mai multe dintre cazuri. 
  • Există mai multe tipuri și branduri de fillere pentru mărirea buzelor, produsele diferențiindu-se prin consistență, longevitate și sunt folosite în funcție de anumite criterii și de rezultatele urmărite. 

Cât durează efectul de mărire a buzelor după injectarea de acid hialuronic?

Durata rezultatelor măririi buzelor cu acid hialuronic nu este una fixă, ci depinde de mai mulți factori, de la alegerea inițială a tipului de produs folosit și cantitatea injectată, la factori ceva mai abstracți precum metabolismul tău și felul în care îți miști buzele. 

Totuși, te poți aștepta să ai buze frumoase, fără retușuri, cel puțin 4-6 luni, în unele situații chiar până la 12 luni. Dacă ești interesată de procedura de mărire a buzelor prin injectarea de acid hialuronic, fă-ți o programare la o consultație la Dr. Cristian Nițescu, pentru a vedea împreună care este cea mai buna soluție în cazul tău.

Articole Similare