PROGRAMEAZĂ O CONSULTAȚIE
Programează-te direct 24/7

Alegi data și ora și primești confirmarea pe loc

Pentru românii din străinătate, care au nevoie de o intervenție estetică, clinica Dr. Cristian Nițescu oferă serviciul de Linie Express, care elimină timpul de așteptare și te ajută să-ți programezi intervenția înainte să aterizezi pe Otopeni.

Ești român și locuiești în altă țară. Revii din când în când în România, câteva zile sau săptămâni, în concediu, timp pe care îl rezervi familiei și prietenilor vechi. Dar, dacă ai nevoie de o intervenție medicală, fie că ține de chirurgia facială sau a corpului, cum faci să integrezi procedura, cu tot ce necesită, de la consultația inițială, investigații, etc, în timpul destinat concediului? 

Știm că timpul tău este prețios. De aceea, poți să stabilești data consultației și intervenției înainte să vii în țară, ai prioritate la programări (ne organizăm programul în funcție de nevoile pacienților noștri din diaspora, care sunt condiționați de timp) și ai predictibilitate. Știi dinainte toți pașii: când are loc prima consultație, apoi intervenția ( pe care o putem stabili la câteva zile după consult), controalele post-operatorii, pe durata șederii în țară și linia deschisă cu medicul tău chirurg pe toată perioada de recuperare.

Ce este Linia Express?

Linia Express este serviciul nostru dedicat românilor din străinătate care vor să-și facă o intervenție estetică în țară, la București. Programările persoanelor care locuiesc în altă țară sunt tratate în regim prioritar.

Cum funcționează

  • În primul rând ne contactezi. Pe telefon sau pe WhatsApp pe numărul 0722 789 792 sau pe pagina noastră de Facebook: facebook.com/DoctorNitescu și ne spui ce tip de intervenție îți dorești. 
  • Stabilim apoi o consultație în care discutăm detaliat despre nevoile tale și stabilim, în funcție de programul tău, data pentru consultația fizică din cabinet.
  • Îți explicăm ce tip de analize sunt necesare. Le poți face oriunde și apoi să ne trimiți rezultatele. 
  • Timpul de spitalizare în urma intervenției va fi minim – preț de o zi. 

După ce ne cunoaștem și medicul înțelege care sunt nevoile tale, te așteptăm în clinica noastră din București. Pe toată perioada de recuperare, ai o linie telefonică deschisă cu medicul chirurg, astfel încât îl poți consulta de oriunde te afli.

Românii din diaspora care accesează serviciul de Linie Express au prioritate la programări. Accesarea Liniei Expres nu presupune niciun cost suplimentar!

Beneficiile acestui serviciu pentru tine

  • Costurile sunt mult mai mici față de cele din țara în care locuiești, uneori chiar și până la 70%.
  • În același timp, serviciile sunt la aceeași calitate ca în Vest.
  • Dr. Cristian Nițescu are o experiență de peste 20 de ani în chirurgia estetică din România și folosește strict aparatură și materiale aprobate de FDA.
  • Te operezi acasă, vorbind limba română și având confortul rudelor care sunt lângă tine.

Ne dorim ca fiecare român, indiferent de unde este și unde se duce, să beneficieze de cele mai bune servicii medicale posibile. Cu atât mai mult când acest lucru este posibil în România. Pentru tine, cel care locuiești departe, am creat serviciul de Linie Express, pentru ca și în medicină, să eliminăm granițele distanței.

Dacă ai nevoie de servicii de chirurgie estetică în România, fie că este vorba despre o operație de rinoplastie, implant mamar sau orice alt tip, nu ezita să ne contactezi. Împreună vom găsi cea mai bună soluție

De ce să alegi Linia Express?

“România oferă unele din cele mai bune servicii medicale la nivel european. Medicii noștri sunt pregătiți în țară, dar și în străinătate și lucrează la standarde internaționale. În clinica Dr. Cristian Nițescu lucrăm în cele mai sigure condiții și oferim rezultate remarcabile. Ne dorim ca serviciile de calitate de care beneficiază pacienții noștri din țară să fie o opțiune reală și pentru românii din diaspora. Din multe discuții avute cu ei, știu că își doresc să se poată opera în țară, însă timpul nu le permite. De aceea am creat acest serviciu, care le permite să-și programeze o intervenție din timp, în funcție de calendarul lor și să se acomodeze cu medicul care va opera ”, Dr. Cristian Nițescu.