PROGRAMEAZĂ O CONSULTAȚIE
Programează-te direct 24/7

Alegi data și ora și primești confirmarea pe loc

Lipoaspiraţia cu laser – necesitate sau soluţie de compromis

Intervenţia de lipoaspiraţie cu laser este una dintre tehnicile relativ noi de îndepărtare a excesului de grăsime din diferite părţi ale corpului. V-aţi putea întreba, probabil, care este avantajul unei intervenţii de lipoaspiraţie cu laser faţă de una realizată după metoda clasică. Poate unii dintre voi au mai auzit sau ştiu că, în general, o operaţie realizată cu un laser reduce semnificativ timpul dedicat unei intervenţii şi chiar perioada recuperării.

Este lipoaspiraţia cu laser o necesitate sau soluţie de compromis?

În cazul lipoaspiraţiei sunt în măsură să vă comunic că folosirea laserului are un principal avantaj care rezidă în capacitatea sa de a retracta pielea, în situaţia în care, uneori, după lipoaspiraţia clasică pacienţii rămân cu multă piele în exces.

Cred că stă în firea fiecărei persoane ca după ce a suferit o intervenţie de orice natură să-şi dorească cu ardoare recuperarea. Lipoaspiraţia cu laser, din acest punct de vedere, este una dintre acele intervenţii care va aduce după sine un proces de vindecare destul de rapid şi fără consecinţe dureroase. Şi pentru că vorbim de o operaţie estetică, până la urmă, rezultatul urmărit este satisfacţia îmbunătăţirii unui aspect al corpului care, anterior intervenţiei, conferea pacientului/pacientei un grad de inferioritate faţă de ceilalţi sau, în orice caz, reprezenta un generator de complexe.

Lipoaspiraţia cu laser nu este o metodă de slăbit

Vreau să subliniez faptul că lipoaspiraţia nu este o metodă de slăbit, ci doar una de retuşare şi conturare a corpului. De aceea, nu renunţaţi la stilul de viaţă activ sau la regimul alimentar sănătos. Lipoaspiraţia cu laser ne ajută să ne redobândim încrederea în sine şi să reuşim să ne recăpătăm supleţea corpului atunci când este mai greu să facem acest lucru în mod firesc, sau metabolismul nu este de partea noastră. Sigur că, pentru unii o lipoaspiraţie cu laser poate fi o necesitate, pentru alţii o soluţie de compromis, oricum ceea ce vă pot garanta este faptul că rezultatele ei nu au cum să nu fie apreciate. În fond, pe cine ar deranja să scape de nişte grăsime în exces?

Articole Similare