PROGRAMEAZĂ O CONSULTAȚIE
Programează-te direct 24/7

Alegi data și ora și primești confirmarea pe loc

5 moduri prin care lipoaspirația îți va schimba viața

Procedura de lipoaspirație este metoda chirurgicală prin care se îndepărtează excesul de țesut adipos situat pe anumite părţi ale corpului: abdomen, șolduri, coapse, fese, brațe, gușă. Astfel, procedura îi oferă o linie armonioasă corpului tău, eliminând surplusul, întărind mușchii și aplatizând abdomenul, în unele cazuri creând chiar talia de viespe.

Iată 5 moduri prin care procedura de lipoaspirație te poate ajuta

  1. Lipoaspirația ajută la îndepărtarea depozitelor persistente de grăsimi, care nu dispar prin sport și dietă. Ştii cu siguranţă despre ce vorbim – acele aripioare de pe şolduri, grăsimea de pe interiorul braţelor, partea interioară a piciorului etc. De multe ori pierdem extrem de mult timp şi energie încercând să eliminăm aceste “zone problemă” şi în cele mai multe cazuri rezultatele nu sunt doar nesatisfăcătoare ci chiar periculoase pentru organism. Dietele restrictive sau “soluţiile neconvenţionale” pot avea repercursiuni drastice asupra sănătăţii! Alternativa sigură şi foarte eficientă pentru a renunţa complet la complexele sau frustrările acumulate în jurul acestor zone este lipoaspiraţia. Astfel, tu scapi de aspectul fizic neplăcut și îți recapeți încrederea în forțele proprii, fără efort şi fără griji!
  2. Lipoaspirația este o procedură rapidă, rezultatele ei observându-se imediat. Trăim în secolul vitezei şi o simţim în fiecare zi prin programul haotic şi foarte, foarte încărcat. Pentru mulţi dintre noi, integrarea unui regim sportiv sau a unei cure de slăbire în puţinele ore pe care le avem la dispoziţie poate părea un chin. Asta nu înseamnă, însă, că trebuie să faci compromisuri atunci când vine vorba de imaginea mult dorită, ci doar că trebuie să iei decizia potrivită! Lipoaspiraţia înlocuieşte săptămânile (sau chiar lunile) de dietă/sport cu doar câteva zile pentru recuperare. Este uimitor cât de mult timp ai câştigat, nu-i aşa?
  3. Pe lângă îndepărtarea grăsimii, lipoaspirația cu laser ajută și la ameliorarea elasticități pielii, diminuând excesul. Cu siguranţă ai observat că în zonele cu un exces de ţesut adipos pielea tinde să îşi piardă elasticitatea si nu poate rămâne la fel de suplă pe cât ţi-ai dori. Lipoaspiraţia cu laser rezolvă această problemă şi în plus diminuează riscul de echimoze (vânătăi) postoperatorii prin căldura produsă și hemostază. De asemenea, această procedură este indicată și femeilor care vor să îşi revină după naștere, în cazul cărora mușchii abdominali sunt depărtați.
  4. Da, este în continuare posibil să iei în greutate după operaţie DAR este puţin probabil să mai acumulezi kilograme în plus în zona lipoaspirată. De cele mai multe ori, kilogramele în plus se distribuie în zonele netratate. De ce? Pentru că în regiunile de unde s-a extras ţesutul adipos, celulele grase rămase sunt mai puţine la număr. Astfel, lipoaspirația poate fi o soluție eficientă chiar și pe termen lung, cu atât mai mult dacă respecţi un stil de viaţă echilibrat şi te fereşti de excese.
  5. Atunci când arăţi bine, te simţi bine! Să recunoaştem, aspectul exterior contează. Nu doar pentru cei din jur dar şi pentru starea noastră de spirit. Deşi pare anecdotic, o dimineaţă în care părul nu se aşează cum trebuie îţi poate strica toată ziua, nu-i aşa? Acelaşi lucru este valabil şi pentru imaginea trupului tău. Atunci când te simţi confortabil în propriul corp îţi recapeţi energia şi devii mai încrezătoare în forţele proprii. Rezultatele se văd nu doar atunci când îşi testezi noua garderobă, ci şi în relaţiile cu cei din jurul tău. Astfel, atât viața ta socială, cât și cea profesională, vor fi îmbunătățite în urma procedurii.

Lipoaspirația îți va îmbunătăți calitatea vieții

Oricare ar fi variabilele pe care le cântăreşti înainte să iei decizia de a apela la un chirurg estetician, cel mai important aspect pe care trebuie să-l ai în vedere este cel care ține de modul în care tu te simți. Dacă vrei să îți recapeți încrederea în tine, dacă îți dorești să fii din nou fericită atunci când te privești în oglindă și, dacă vrei să ai și mai multă energie pentru a-ți rezolva obiectivele zilnice, programează-te acum. Nimeni nu te poate ajuta mai mult decât tu însăți.

Descoperă mai multe informații despre lipoaspirație  aici.

Articole Similare