PROGRAMEAZĂ O CONSULTAȚIE
Programează-te direct 24/7

Alegi data și ora și primești confirmarea pe loc

Beneficiile operaţiei de liposucţie

Operaţia de liposucţie, una dintre cele mai întâlnite intervenţii chirurgicale estetice realizate în România, este o metodă rapidă şi eficientă de remodelare a corpului, fără a depune eforturi fizice considerabile sau a supune organismul la diete dăunătoare. Această procedură presupune îndepărtarea excesului de grăsime din diferite părţi ale corpului (abdomen, şolduri, coapse, fese, braţe, guşa). Sunt mai multe metode de liposucţie, în afară de cea clasică. Liposucţia cu laser este una dintre tehnicile noi şi performante folosite în chirurgia estetică.

Prin intervenţia de liposucţie vei scăpa de acele depozite „încăpățânate” de grăsime şi vei obţine o siluetă bine conturată. Atenţie, această intervenție estetică este o metodă de remodelare şi nu una de slăbire.

Ce trebuie să ştii despre operaţia de liposucţie

  • Pacienţii care apelează la liposucţie au o greutate corporală stabilă, dar au depozite adipoase localizate în diferite zone, care sunt persistente, chiar şi în urma efectuării unor diete de slăbire sau activităţi fizice;
  • Liposucţia nu este o metodă de pierdere în greutate – aceasta nu este un tratament pentru obezitate;
  • Liposucţia nu elimină celulită. Scopul acestei intervenţii este estetic – pacientul doreşte să-şi îmbunătăţească conturul corpului;
  • Liposucţia elimină definitiv o parte semnificativă din celulele grăsoase, modificând pozitiv forma corpului. Cu toate acestea, în cazul în care pacientul nu adoptă un stil de viaţă sănătos după operaţie şi nu respectă indicaţiile medicului, există riscul ca depozitele de grăsime să reapară;
  • Cantitatea de grăsime care poate fi îndepărtată în condiţii de siguranţă diferă de la caz la caz, în funcţie de aspectul fizic al pacientului şi de greutatea lui.

Beneficiile operaţiei de liposucţie

Operaţia de liposucţie are beneficii atât fizice cât şi mentale:

  • Ajută la îndepărtarea grăsimii în condiţii de siguranţă;
  • Diminuează celulită sau îmbunătăţeşte aspectul celulitei;
  • Ajută la remodelarea zonelor corpului în care exerciţiile şi dieta nu par să aibă un impact;
  • Odată cu pierderea de grăsime, starea de sănătate a organismului este îmbunătăţită;
  • Pe lângă îmbunătăţirea stării de sănătate, un alt beneficiu important pe care îl oferă operaţia de liposucţie este creşterea încrederii în sine, prin schimbarea modului în care tu şi ceilalţi te percep.

Progresele tehnologice au făcut din operaţia de liposucţie una dintre cele mai mai sigure intervenţii chirurgicale estetice.

Dacă ai întrebări despre operația de liposucție, contactează-mă prin e-mail sau telefon și îți voi răspunde cu cea mai mare plăcere.

Vrei mai multe informații despre operația de liposucție?

 

Articole Similare