PROGRAMEAZĂ O CONSULTAȚIE
Programează-te direct 24/7

Alegi data și ora și primești confirmarea pe loc

Verifică ce dimensiune de implanturi mamare ți se potrivesc cel mai bine

Îți dorești să urmezi o procedură de mărire a sânilor cu implanturi mamare dar nu ești încă hotărâtă? Te întrebi ce mărime ți s-ar potrivi sau cum s-ar aranja hainele  după intervenție? În acest articol îți prezint una dintre cele mai eficiente tehnici prin care poți afla ce dimensiune de implanturi mamare ți se potrivește. Testul cu orez este o metodă menită să te ajute să-ți dai seama în ce mod ți s-ar schimba acesta aspectul fizic, însă decizia finală în ceea ce privește mărimea implantului ar trebui să o iei împreună cu medicul specialist.

Cum funcționează testul cu orez

Testul cu orez este o metodă simplă şi rapidă prin care îţi poţi face o idee despre cum ai arăta cu dimensiuni diferite ale implantului mamar. Urmăreşte instrucţiunile de mai jos ca să-ţi faci propriu tău „implant”. După ce ți-ai realizat mulajul, pune-l într-un sutien sport pentru putea testa cum ai arăta dacă ţi-ai face implanturi mamare. Testează şi vezi care mărime a implantului mamar este potrivită pentru corpul tău.

Test: ce dimensiune de implanturi mamare ți se potrivește?

  1. Taie o bucată de 30 cm. de dres (fără să foloseşti partea piciorului);
  2. Fă un nod la un capăt;
  3. Umple-o cu orez, conform gramajelor din tabel;
Cantitatea de orez Volumul simulat al implantului
100 g 125 ml
115 g 150 ml
135 g 175 ml
160 g 200 ml
175 g 225 ml
200 g 250 ml
215 g 275 ml
235 g 300 ml
255 g 325 ml
275g 350 ml
300 g 375 ml
335 g 425 ml
375 g 475 ml
410 g 525 ml
450 g 575 ml
485 g 625 ml
550 g 700 ml
  1. Leagă şi celălalt capăt astfel încât orezul să stea lejer, pentru ca apoi să poată lua forma sânului când e aşezat pe sutien.

În loc de dres poţi folosi şi pungi care se închid etanş, dar dresurile sunt de obicei mai confortabile şi se pliază mai uşor pe forma sutienului.

Sfaturi pentru testul cu orez

  • Probează mai multe tipuri de îmbrăcăminte: bluze, tricouri şi costume de baie;
  • Poartă-ţi implanturile prin casă;
  • Priveşte-ţi conturul în oglindă;
  • Gândeşte-te la cum ai arăta şi cum te-ai simţi cu dimensiuni diferite de implanturi mamare.
  • Aminteşte-ţi că volumele de implanturi  mamare nu coincid neapărat cu o mărime anumită a sutienului; de exemplu, o cupă D pentru o femeie poate fi, de fapt, o cupă C pentru o alta.

Testul cu orez este un ghid general pentru femeile cele care vor să-şi mărească sânii. Ar trebui privit ca o metodă prin care să începi să te auto-educi cu privire la implanturile mamare în timp ce te pregăteşti şi pentru consultaţia cu medicul chirurg plastician specializat. Dacă acest test te ajută să-ţi dai seama cum te-ai simţi după procedură, doar medicul specialist ar putea să-ţi ofere informaţiile corecte în ceea ce priveşte aspectul la care să te aştepţi, ce anume îţi este recomandat şi ce nu.

Vrei mai multe informații despre implanturile mamare?

 

Articole Similare