PROGRAMEAZĂ O CONSULTAȚIE
Programează-te direct 24/7

Alegi data și ora și primești confirmarea pe loc

Ce operații estetice îți poți face înainte de sărbători

Înainte de sărbători, orice femeie își dorește o reîntinerire sau o remodelare rapidă.  Astfel, având în vedere recuperarea rapidă, multe paciente optează în această perioadă pentru operații estetice de liposucție, blefaroplastie, ștergerea ridurilor cu Botox,  acid hialuronic sau mărirea de buze.

Deoarece a mai rămas puțin timp până la sărbători, Dr. Cristian Nițescu ne va spune câteva aspecte importante despre operații estetice pe care le putem face ca să arătăm și să ne simțim mai bine la petrecerile din această perioadă.

Ce operații estetice îți poți face înainte de sărbători:

Liposucția

Unele persoane sunt  predispuse să acumuleze grăsime preponderent pe anumite zone, precum pe abdomen sau fese, depuneri care sunt foarte dificil de redus. În aceste situaţii, liposucţia poate fi cea mai adecvată cale de a ajunge la dimensiunile ideale. În cazul acestei proceduri estetice trebuie să ținem cont de faptul că dacă pacientul nu urmează un mod de viaţă sănătos după operaţie, există încă riscul să ia în continuare în greutate

Blefaroplastia

Un chip cu un aspect obosit, trist sau îmbătrânit poate fi rezultatul unor pleoape căzute, iar în acest caz singura modalitate prin care se poate modifica aspectul ochilor este blefaroplastia. Această operație durează de la 1 la  3 ore și îmbunătățește aspectul fizic, vederea în unele cazuri şi ajută la întărirea încrederii de sine.

Ștergerea ridurilor cu botox

Ridurile care se tratează cu rezultate excelente cu botox sunt ridurile de pe frunte, dintre sprâncene și de la colțul ochilor. Tratamentul ridurilor cu botox are rezultate rapide, la aproximativ 5 zile de la intervenție, cu mari satisfacții pentru pacient

Mărirea buzelor

Acidul hialuronic este indicat pentru corectarea ridurilor și pentru mărirea  buzelor. Beneficiile injectării acidului hialuronic durează în general câteva luni, deci nu sunt permanente. Ca atare, tratamentul se repetă la interval de 6-12 luni în funcţie de dorinţele pacienţilor si de substanța injectată.

Vă aștept oricând la o consultație în această perioadă, mai ales ținând cont de faptul că durata de recuperare nu este afectată de sezonul rece.

Articole Similare