PROGRAMEAZĂ O CONSULTAȚIE
Programează-te direct 24/7

Alegi data și ora și primești confirmarea pe loc

Linie express pentru românii din afara țării

Vrei să urmezi o intervenție estetică și ai ales să te operezi în România? Pentru tine am creat o LINIE EXPRESS destinată românilor din afara țării.

Îți dorești de mult o schimbare? Costurile unei intervenții estetice peste hotare sunt mult prea costisitoare? Ai vrea să te operezi în România însă nu poți petrece foarte mult timp în țară? Nu vrei ca întreaga vizită acasă să fie petrecută prin cabinete medicale? Pentru tine am creat o LINIE EXPRESS!

Vorbesc foarte des cu români din afara țării care și-ar dori o operație estetică și ar vrea să o facă ACASĂ. Știu că aici vor beneficia de servicii medicale de calitate și că în clinica mea nu se pune problema siguranței, pentru că operăm la standarde internaționale. Problema e că atunci când revin în țară, puțini își permit să petreacă mai mult de 2 săptămâni aici. În timpul asta trebuie să viziteze și rudele, să rezolve și probleme personale și nu în ultimul rând să se relaxeze, pentru că în multe cazuri aceasta vizită este și concediul de odihnă. Timpul este, pentru ei, cea mai mare problemă. De aceea am căutat o soluție prin care să aducem românii acasă și să le oferim cele mai bune servicii medicale în cel mai scurt timp, fără stat la coadă pentru consultații, fără timp pierdut pentru analize, fără internări de lungă durată” povestește Dr. Cristian Nițescu, chirurg estetician.

De ce să te operezi în România, la Dr. Cristian Nițescu:

 • Costurile sunt cu până la 70% mai mici față de alte țări din Europa
 • Standardele și dotările medicale sunt la nivel internațional
 • Cristian Nițescu are peste 20 de ani de experiență medicală și mii de pacienți care acum se bucură de imaginea mult dorită
 • Cristian Nițescu este la curent cu cele mai noi trenduri internaționale și realizează intervenții estetice inovative, după standardele globale.
 • Siguranța este pe primul loc la noi în clinică, de aceea lucrăm cu implanturi, device-uri și injectabile acreditate FDA. Nu facem rabat la calitate, drept pentru care refuzăm să utilizăm materiale care nu au fost trecute printr-un proces riguros de verificare medicală.
 • Te operezi ACASĂ, iar asta înseamnă un plus de comfort și siguranță pentru tine. Orice intervenție medicală presupune un pic de anxietate, dar aici te așteaptă o echipă medical care vorbește “pe limba ta”, care te poate ajuta și îți poate înlătura mult mai ușor orice temere. În plus, după operație vei putea să revii în cel mai scurt timp alături de cei dragi și vei avea suportul lor pe perioada de recuperare.

 

LINIE EXPRESS:

 • O consultație online (pe email, whats up sau facebook) în care discutăm despre procedură, stabilim împreună planul de tratament și care sunt analizele necesare.
 • Prioritate la programare, astfel încât odată ajuns în țară să realizăm cât mai curând intervenția
 • MAXIM 5 consultații pe toată perioada de ședere în țară
 • Cel mai scurt timp de internare – în majoritatea cazurilor nu veți petrece mai mult de o zi în clinică.
 • Linie telefonică deschisă cu chirurgul estetician pe perioada de recuperare – astfel, în cazul în care părăsiți orașul aveți în continuare posibilitatea de a vă consulta cu acesta pe perioada de recuperare.
 • Puteți pleca din țară in maxim 14 zile de la operație, dar în cele mai multe cazuri acest inteval scade la 8-10 zile.

ATENȚIE: Această linie express nu presupune costuri suplimentare pentru intervenție. Vă veți bucura de aceleași standarde înalte, același tratament și dedicare, fără un supra-cost sau alte cheltuieli speciale. Linia express este menită să încurajeze românii de peste hotare să aleagă serviciile medicale de calitate pe care le oferim de peste 20 de ani în România.

Dacă îți dorești să accesezi LINIA EXPRESS pentru românii din afara țării ne poți contacta la

Telefon: 0722.789.792

WhatsApp: 0722.789.792

Facebook: facebook.com/DoctorNitescu

 

 

Articole Similare