PROGRAMEAZĂ O CONSULTAȚIE
Programează-te direct 24/7

Alegi data și ora și primești confirmarea pe loc

Implanturi de gambă: soluția pentru picioare perfecte

Procedura chirurgicală  de implanturi de gambă poate să fie cea mai potrivită alegere pentru tine. Asta dacă nu ești mulțumit/ă de aspectul picioarelor tale.

Chiar dacă exersezi regulat la sală, ai o dietă adecvată și practici diferite sporturi, nu ai reușit încă să obții forma dorită a picioarelor. Vrei gambe conturate și puternice. Dacă te numeri printre acele persoane care au, în mod natural, gambe slabe sau mai puțin dezvoltate și doresc o schimbare care să le ofere o doză în plus de încredere în forțele proprii, operația de implanturi la nivelul gambei îți vine în ajutor.

Implanturi de gambă: cum se fac

Operația de implanturi în zona gambei este realizată de către specialistul în chirurgie estetică. Aceasta are ca scop redefinirea și conturarea porțiunii inferioare a piciorului. Astfel, aspectul inestetic al unei gambe slabe sau insuficient definite va fi corectat.

Indiferent că ești femeie sau bărbat, operația de implanturi de gambă te va ajuta să obții picioare atrăgătoare și ferme. Implanturile se fac cu silicon, la nivelul gambei. După ce se inserează sub piele, implanturile oferă un aspect plin al piciorului. Vei putea purta mai des fustele preferate, pantalonii skinny. Dacă ești bărbat, te vei simți mai încrezător și mai sigur pe tine atunci când îți afișezi corpul la plajă, la sală etc.

Ce trebuie să știi înainte să alegi operația

Efectul operației de implanturi de gambă este, în general, unul pur estestic. Nu va afecta mersul și funcțiile piciorului. Implanturile de gambă sunt accesate și de către persoane care practică bodybuilding-ul sau au suferit malformații congenitale, traumatisme, la nivelul gambei. În acest caz, augmentarea gambei se face în virtutea reconstrucției.

În general, operația de implanturi de gambă are o eficiență foarte ridicată și o rată foarte scăzută de efecte secundare. Oricare ar fi nevoia care te determină să optezi pentru implanturi de gambă, există câteva lucruri pe care ar trebui să le cunoști:

  • Operația de implanturi de gambă este foarte sigură, atunci când este realizată de către un chirurg estetician avizat.
  • După această intervenție chirurgicală vei putea să fii externat chiar în aceeași zi.
  • Vei avea nevoie, totuși, să îți iei câteva zilele libere pentru recuperare.
  • Implanturile de gambă sunt gândite pentru o purtare permanentă.
  • Există cazuri rare în care implanturile se pot mișca, ceea ce necesită intervenții chirurgicale adiționale.

Etapele intervenției chirurgicale

  • Picioarele tale sunt măsurate preoperator, de către medicul chirurg estetician. Acesta determina mărimea de implanturi cea mai potrivită pentru tine.
  • Operația va fi realizată sub anestezie generală.
  • Inserția implanturilor se face prin zona din spatele genunchiului.
  • Operația durează aproximativ o oră și jumătate.

Te sfătuiesc să ții cont de câteva aspecte, atunci când selectezi profesionistul care îți va realiza operația de implanturi de gambă. Acordă o atenție deosebită experienței sale, educației, certificării, încearcă să obții exemple de operații anterioare de implant de gambă, de tipul înainte-după, ca să îți faci o idee despre cum va arăta rezultatul tău.

Nu în ultimul rând, acordă atenție și comunicării dintre tine și chirurgul ales, cât și nivelului tău de confort cu el.

Curaj!

Suna-ne

+40 722 789 792

Articole Similare