PROGRAMEAZĂ O CONSULTAȚIE
Programează-te direct 24/7

Alegi data și ora și primești confirmarea pe loc

Cât costă o rinoplastie în România

Rinoplastia este o procedură populară care poate îmbunătăți semnificativ aspectul unei persoane. În plus, prin corectarea defectelor structurale ale nasului, este îmbunătățită funcția respiratorie și pot fi ameliorate sau eliminate sforăitul și apneea în somn (dacă deviația de sept este cauza lor). Citește în continuare și descoperă cât costă o rinoplastie în România și care sunt avantajele acestei intervenții estetice, dacă este realizată la noi în țară. 

Cât costă o rinoplastie în România 

În general, prețul unei rinoplastii în România diferă în funcție de mai mulți factori printre care: 

  • experiența chirurgului – unul dintre cei mai importanți factori în alegerea medicului care va efectua aceată intervenție chirurgicală; 
  • locația clinicii – poate influența prețul rinoplastiei, spre exemplu, dacă este situată în zone în care chiria este mai mare; 
  • complexitatea procedurii – rinoplastiile mai complexe, care implică mai multe intervenții chirurgicale, pot fi mai scumpe decât procedurile mai simple; 
  • anesteziacostul anesteziei va fi inclus în prețul total al rinoplastiei; 
  • spitalizareaunele rinoplastii pot necesita o spitalizare de mai multe zile, ceea ce va crește costul total al procedurii; 
  • rinoplastia secundară – poate avea un preț diferit față de o rinoplastie inițială. 

La Clinica Dr. Cristian Nițescu prețul rinoplastiei este de 4300-5000 EUR, în funcție de complexitatea cazului. 

După 25 de ani de experiență în chirurgia estetică, pot spune că eu cred în frumosul aducător de echilibru. Pentru mine, miile de operații estetice și de chirurgie reconstructivă realizate de-a lungul acestor ani se cuantifică în zâmbetele pacienților mei în fața oglinzii.Dr. Cristian Nițescu

Avantajele unei rinoplastii efectuate în România 

Există o serie de motive pentru care România este o destinație populară pentru rinoplastie. În primul rând, costul procedurii este semnificativ mai mic decât în țări din Europa de Vest și America de Nord. În al doilea rând, clinicile din România oferă facilități moderne și echipamente de ultimă generație. Totodată, în primele zile de recuperare dupa o rinoplastie efectuată în România, pacientul poate sta acasă, alături de familie și prieteni, având clinica aproape și chirurgul estetician „la un telefon distanță”. 

Dr. Cristian Nițescu a creat „Linia Express” special pentru românii din afara țării 

Clinica Dr. Cristian Nițescu oferă serviciul Linie Express pentru românii din străinătate care doresc intervenții estetice în România. Această linie rapidă elimină timpul de așteptare și permite programarea intervenției înainte ca pacientul să ajungă în țară. 

Dacă ești român și locuiești în altă țară, dar ai nevoie de intervenții estetice sau chirurgicale în România, acest serviciu îți permite să integrezi procedura în timpul concediului fără a afecta timpul petrecut alături de familie și prieteni. 

Pacienții pot stabili data consultației și intervenției înainte de a veni în țară, beneficiind de prioritate la programare și predictibilitate în ceea ce privește pașii următori ai tratamentului. 

Procesul începe prin contactarea clinicii prin telefon, WhatsApp sau Facebook, unde se discută tipul de intervenție dorită și se stabilește o consultație detaliată. Analizele necesare pot fi efectuate înainte de sosirea în țară, iar spitalizarea în urma intervenției este minimă, de obicei doar o zi. 

Pacienții beneficiază de o linie telefonică deschisă cu medicul chirurg pe toată perioada de recuperare, indiferent de locația lor. În plus, românilor din diaspora li le oferă prioritate la programare, fără costuri suplimentare. 

Rinoplastia poate fi o modalitate excelentă de a vă îmbunătăți aspectul facial și de a vă crește încrederea în sine. Dacă sunteți interesat de o rinoplastie în România, este important să vă faceți cercetările și să alegeți un chirurg estetician calificat și experimentat.

Articole Similare