PROGRAMEAZĂ O CONSULTAȚIE
Programează-te direct 24/7

Alegi data și ora și primești confirmarea pe loc

Injecții cu acid hialuronic pentru o piele fără riduri

Injecțiile cu acid hialuronic sunt un adevărat miracol pentru sănătatea și vitalitatea pielii. Despre substanța acid hialuronic probabil că ați auzit. De la creme și produse cosmetice, la injecții cu acid hialuronic, acestea fiind folosite exclusiv în cabinetele specialiștilor în estetică, pentru umplerea ridurilor.

Descoperit în 1934, acidul hialuronic este o componență esențială în structura celulară. Acesta se mai numește și hialuronat sau hyaluronan. Acidul hialuronic are un rol semnificativ în menținerea supleții pielii, încetinind procesul de îmbătrânire și ajutând hidratarea pielii.

Injecțiile cu acid hialuronic sunt mult mai eficiente decât alte produse care conțin substanța, precum unele creme și seruri. Asta pentru că, prin injectare, acidul hialuronic pătrunde în profunzimea pielii. Asta spre deosebire de varianta cremelor, care acționează pe straturile superioare ale pielii. Cu ajutorul injecțiilor, pielea este penetrată de acidul hialuronic, generând efecte semi-permanente.

Injecții cu acid hialuronic: de ce sunt grozave?

Deși multe femei utilizează cosmetice de calitate, nimeni nu poate să păcălească trecerea timpului. Acesteia i se adaugă efectele stresului, ale oboselii și ale poluării asupra tenului. Acționând ca un liant între fibrele de colagen și elastină, acidul hialuronic  ajută celulele să rețină apa.

Prin injecții cu acid hialuronic, se obține un profund efect de reîntinerire, revitalizare și hidratare a pielii. Injecțiile cu acid hialuronic stimulează pielea să se bucure de calitățile multiple ale acestei substanțe. Acidul hialuronic mai rezolvă și problemele apărute în urma efectului gravitației asupra pielii, redă fermitatea și volumul pomeților, bărbiei, buzelor.

Acid hialuronic pentru estomparea ridurilor

Prin injecții cu acid hialuronic, ai parte de numeroase beneficii estetice.  Acestea sunt un adevărat elixir pentru tinerețea pielii. Poți opta pentru injecții cu acid hialuronic încă de la primele semne de îmbătrânire.

Unul dintre beneficiile obținute prin injecții cu acid hialuronic este  umplerea ridurilor. Asta pentru că nu poți să eviți ridurile la infinit, nici pe cele fine, de expresie, nici pe cele mai adânci. Ridurile afectează aspectul pielii, fiind accentuate și de obiceiurile negative din stilul de viață: fumatul, consumul multor grăsimi în alimentație și chiar de factorii de mediu, de lipsa utilizării cremelor cu filtru de protecție solară etc.

Estomparea ridurilor prin injecții de acid hialuronic se realizează în jurul gurii, al ochilor, precum și la nivelul frunții, al bărbiei și obrajilor.
Acidul hialuronic va hidrata pielea, conferindu-i un aspect sănătos și luminos, de lungă durata. Pielea își recapătă elasticitatea, devenind cu peste 90% mai suplă decât ar face-o orice cremă hidratantă.

Dincolo de efectele estetice ale substanței acid hialuronic, acesta are un rol benefic și în abordarea rănilor pielii.

Puterea acidului hialuronic

Injecțiile cu acid hialuronic pot fi folosite pentru a îmbunătăți conturul feței și pentru a reduce ridurile inestetice din colțul ochiului, cunoscute, în termeni populari, drept „laba gâștei”. Acidul hialuronic stimulează sinteza de colagen, ceea ce restaurează componentele pielii.
Procedura de injectare cu acid hialuronic pentru umplerea ridurilor este relativ simplă, și oferă rezultate durabile, vizibile și de impact, pentru o perioadă de aproximativ 9-12 luni.

Pe piața de profil, există multe variante de injecții, de aceea este dificil pentru o persoană să aleagă, fără să se consulte cu un specialist în care să aibă încredere. Fiecare produs este unic, are o textură diferită, o densitate specială, astfel încât unele se potrivesc mai bine în anumite zone ale tenului decât în altele.

În funcție de nevoile personalizate, de problemele pielii, de adâncimea ridurilor și de zonele care necesită umplere cu acid hialuronic, se aleg variante potrivite pentru tine.
Vorbește cu un specialist în chirurgie estetică, pentru rezultatele dorite.

Articole Similare