PROGRAMEAZĂ O CONSULTAȚIE
Programează-te direct 24/7

Alegi data și ora și primești confirmarea pe loc

Implanturile mamare: ce crezi despre ele?

Implanturile mamare reprezintă un subiect care stârneşte interesul multor femei. Indiferent dacă ești pro- sau contra- realizării unei operaţii de mărire a sânilor, o astfel de intervenţie chirurgicală nu trebuie privită cu scepticism.

Implanturile mamare, o temă controversată

Nu o să neg că, în numeroasele intervenţiilor pe care le-am realizat, nu au existat şi cazuri în care clientele mele nu aveau neapărat nevoie de implanturile mamere. De cele mai multe ori, însă, motivaţiile lor se clasificau printre cele de tipul “vreau să mă simt bine cu mine însămi”.

Este absolut normal ca fiecare tânără să dorească să-şi modeleze trupul în funcţie de propriile aşteptări, cu sau fără implanturile mamare.

Aş vrea să vă pun în temă şi asupra implicaţiilor unei operaţii de mărire a sânilor. Nu vă îngrijoraţi din pricina zvonurilor care spun că implanturile mamare ar putea cauza cancerul la sân. Este o informaţie complet eronată.

 Nu afectează sănătatea sânului

Nu există vreo legătură de cauzalitate între implanturile mamare şi cancerul la sân. De asemenea, persoanele care îşi fac o operaţie de mărire de sâni nu sunt cu nimic diferite de celelalte.

Trebuie să înţelegem chirurgia estetică ca pe un progres al medicinei. Ea este o soluţie pentru multe dintre nesiguranțele pe care aspectul fizic le poate avea genera asupra psihicului unui pacient.

Implanturile mamare, fie ele de silicon sau cu soluție salină, nu vă modifică în niciun fel desfăşurarea normală a vieţii.

Dacă te decidezi să apelezi la o operație estetică de mărire a sânilor cu implanturi mamare, nu uita să ceri întotdeauna sfaturile unui chirurg estetician.

Un specialist o să îți recomande cea mai bună metodă de realizare a unei astfel de intervenţii.

Suna-ne

+40 722 789 792

Articole Similare