PROGRAMEAZĂ O CONSULTAȚIE
Programează-te direct 24/7

Alegi data și ora și primești confirmarea pe loc

Prin augumentarea buzelor, procedură realizată de un chirurg plastician, orice femeie sau bărbat poate să-și modifice aspectul buzelor, acestea devenind mai pline. Mărirea buzelor cu acid hialuronic este una din cele mai solicitate proceduri estetice la nivel mondial.

Ce este augumentarea buzelor cu acid hialuronic?

Augumentarea buzelor este o procedură estetică prin care îți poți mări buzele, pe termen mediu, aceasta realizându-se nechirurgical, prin injectare de acid hialuronic. În mod normal, după această procedură, aspectul buzelor se menține aproximativ un an.

Augumentarea buzelor începe cu aplicarea unei creme anestezice la nivelul zonei dintre buza roșie și buza albă (marginea buzei). După o perioadă de 10 minute de stat cu crema anestezică, chirurgul estetician va injecta soluția de acid hialuronic. Fiolele conțin în total 1 ml de acid hialuronic, cantitate suficientă pentru ambele buze, în 90% din cazuri. Seringa preformată conține, pe lângă acid hialuronic și o cantitate de anestezic, care, odată injectat permite injectarea zonei adiacente fără durere.

Augumentarea buzelor: cui se adresează ?

Augumentarea (mărirea) buzelor cu acid hialuronic se adresează tuturor persoanelor care își doresc sa obțină o pereche de buze senzuale și naturale, deopotrivă femei și bărbați. Este important de reținut că o persoană cu mici probleme de coagulare sau fragilitate capilară, poate suferi mici echimoze (vânătăi) post-injectare.

Cât durează intervenția și perioada de recuperare?

Procedura de injectare, după perioada de anestezie cu crema analgezică, durează circa 20 de minute. Fiind o procedură care se face în cabinetul medicului și nu în sala de operație, puteți pleca acasă imediat după ce se termina intervenția.
Recuperarea este imediată, însă este recomandat ca după intervenție să evitați fumatul timp de 2 ore și, de asemenea, să evitați aplicarea de ruj timp de o oră.

Augumentarea buzelor între mit și realitate – Botox sau acid hialuronic?

La nivelul societății s-a creat un mit urban și anume că buzele se măresc cu Botox. Botoxul, sau mai bine spus toxina botulinică, este o substanță destinată estompării ridurilor de expresie, ca atare, această substanță, odată injectată produce o ușoară paralizie a musculaturii mult prea contractate care conduce spre ridul de expresie. Așadar, injectarea în buze cu Botox ar fi inutilă și nu ar conduce la rezultate favorabile.

Ce alte proceduri se pot face în același timp cu augumentarea de buze?

Pe lângă mărirea buzelor cu acid hialuronic, în același timp se mai pot efectua diverse proceduri care se adresează ridurilor faciale sau a umplerii șanțurilor fiziologici ai feței, care odată cu vârsta s-au accentuat (șanțul nazo-genian sau nazo-labial, dintre nas și buza superioară). Aceste proceduri se realizează tot prin material injectabil, fie Botox sau acid hialuronic.

Preț augumentare buze

În clinica Dr. Cristian Nițescu, prețul pentru augumentarea buzelor este de 400 de Euro.

Dacă îți dorești o soluție permanentă de augumentare de buze, te așteptăm la o consultație de estetică la clinica Dr. Cristian Nițescu.