PROGRAMEAZĂ O CONSULTAȚIE
Programează-te direct 24/7

Alegi data și ora și primești confirmarea pe loc

Implanturi cu silicoane | Scrisoarea unei paciente

 

Bună ziua domnule Doctor,
Vă urmăresc de câteva luni pagina de facebook. Tonul prietenos și cald cu care discutați cu noi, precum și vasta experiență pe care o aveți în implanturi cu silicoane m-au împins în a vă scrie acest mesaj. Vreau să îmi pun silicoane la dumneavoastră, dar MI-E FRICĂ. Nu vreau să mă doară sau să îmi rămână cicatrici. Și nu vreau să apară complicații după operație. Mă gândesc ca atunci când voi face un copil voi avea probleme. Știu că operația m-ar ajuta enorm și psihic și fizic, dar frica mă ține în loc. Cum să fac să nu imi mai fie frică?”

Elena,
25 de ani, București


Bună Elena,

Îţi mulţumesc că ai ales să îmi scrii și înţeleg că îţi este frică de această operaţie. Mulți oameni nu-și trăiesc visele pentru că-și trăiesc fricile. Dacă visul tău este să fii o femeie frumoasă, nu lăsa nimic să îți stea în cale. Atunci când ai încredere în tine şi în cel de lângă tine, poţi să îţi inviţi frica la dans, iar tu să conduci dansul.

Medicina nu este făcută pentru frică. Noi, medicii, suntem în cabinet zi de zi pentru a oferi sănătate, speranță și încredere pacienților. În cei peste 20 de ani de experiență și miile de operații pe care le-am facut, am întâlnit oameni asemeni ție, care au intrat în cabinetul meu plini de frici, dar care au plecat cu zâmbetul pe buze și plini de încredere. Nu a existat niciun caz în care pacientul a regretat operația pe care a făcut-o. Nicio problemă medicală sau estetică postoperatorie.

Operația de implanturi cu silicoane este o procedură chirurgicală simplă prin care voi introduce un săculeţ cu înveliş din silicon într-un şanţ submamar creat la nivelul sânului, astfel vei avea un piept proeminent şi un decolteu de invidiat. Cicatricile ar trebui să fie invizibile, atât timp cât vei respecta sfaturile mele, iar locul în care vom face inserţia, cât şi modalitatea de incizie, mărimea şi forma implanturilor le vom stabili împreună.
Implanturile cu silicoane au garanție pe viață, insă mulţi omit să spună faptul că acestea au o viaţă proprie asupra căreia i se aplică garanţia. Un implant cu silicoane are o durată de viaţă medie de 10 ani, dar dacă respecţi indicaţiile postoperatorii, durata de viaţă a silicoanelor creşte până la 15 ani. De asemenea, îmi doresc să îţi spun că implanturile cu silicon ajung în cabinet cu informaţii identificatore care includ: datele producătorului, lotul de provenienţă şi dată la care au fost fabricate. Aşadar, vei avea un paşaport al implantului în care vei găsi toate aceste informaţii de care vei avea nevoie pe tot parcursul vieţii.
In cazul operației de implanturi cu silicoane, în perioada postoperatorie vei simţi o mică durere și o stare de oboseală, perfect normale de altfel, dar nu ai pentru ce să îți faci griji, atât timp cât respecţi indicaţiile pe care ţi le voi da. Apoi te vei putea bucura de noii tăi sâni.

Dacă vrei mai multe informaţii despre implanturile cu silicoane contactează-mă prin e-mail sau telefon. Mă voi bucura să îţi ofer toate informaţiile de care ai nevoie. Informaţii vei găsi şi pe site-ul meu, dar mi-aș dori să ne auzim la telefon sau la clinică, în cadrul unui consult.
Îţi mulţumesc, încă o dată, că ai ales să îmi scrii şi te aştept la clinică să discutăm mai multe despre operația ta cu implant mamar.

Cu drag
Dr. Cristian Nițescu

 *numele pacientei a fost schimbat pentru a îi respecta intimitatea

 

Vrei mai multe informații despre implanturile mamare?

 

Articole Similare