PROGRAMEAZĂ O CONSULTAȚIE
Programează-te direct 24/7

Alegi data și ora și primești confirmarea pe loc

5 semne că ar trebui să iei în calcul o operație de rinoplastie

Ai auzit (de prea multe ori!) că nasul tău îți dă un aer ”interesant” 

Dar tu știi că ai avea mult mai multe opțiuni să-ți scoți în evidență personalitatea. Și simți că un chip armonios te-ar ajuta mai bine să-ți afirmi calitățile. Realitatea e că nu cunoaște nimeni mai bine ca tine importanța pe care trăsăturile tale o au când vine vorba despre a te simți bine în pielea ta. 

De aceea, te încurajăm să te informezi asupra beneficiilor și riscurilor pe care le presupune o operație de rinoplastie, astfel încât să iei o decizie în deplină cunoștință de cauză.

Dormi fără să te odihnești, respiri greu și uneori chiar sforăi

Dincolo de situațiile pe care le poți găsi stânjenitoare, un somn bun și odihnitor nu este un moft. Este o necesitate. Odihna înseamnă sănătate și energie și, dacă pentru a le obține e nevoie de o operație la nas, informează-te și vei afla că o operație de rinoplastie este mai degrabă o intervenție de rutină, care a schimbat în bine viața multor oameni, de mai multe zeci de ani încoace.

Ai vârsta la care poți lua decizii pentru tine

E recomandat ca rinoplastia să se realizeze după 18 ani. Și nu doar din motive ce țin de statutul de persoană majoră ce vine la împlinirea acestei vârste, ci și din cauze fiziologice. Forma nasului cunoaște transformări până în jurul vârstei de 18 ani, uneori chiar și după, de aceea o vizită la medicul specialist în chirurgie estetică te va ajuta să iei o decizie fondată în legătură cu o eventuală operație de rinoplastie.  

Ai capacitatea de a face diferența între un capriciu și o necesitate

O operație la nas nu este ceva neobișnuit, dar nici nu trebuie tratată cu superficialitate. E bine să te consulți cu un specialist, iar dacă ai îndoieli referitoare la oportunitatea unei operații de rinoplastie, ar fi chiar indicat ca, pe lângă consultul la medicul estetician, să abordezi această problemă și cu un psiholog. Dacă decizia ta nu este doar un capriciu de moment, te vei bucura pe deplin de beneficiile operației de rinoplastie. 

Ți-ai dori ca, în loc de păreri, să auzi sfaturi de specialitate

Atunci  lucrurile sunt clare. Ai depășit nivelul de tatonări și momentul la care părerile subiective te-ar putea influența în vreun fel sau altul. Acum ai nevoie de o discuție cu un specialist, iar acest lucru este mai mult decât recomandat. Un medic chirurg estetician este cel mai în măsură să răspundă întrebărilor tale legate de tot ce presupune o operație de rinoplastie. 

Dr. Cristian Nițescu realizează cu succes operații de rinoplastie de peste 25 de ani și te așteaptă la cabinetul său din București pentru o discuție care îți va clarifica întrebările și neliniștile. Te așteptăm la o consultație estetică.

Articole Similare